.
Isabelle A
woensdag 16 februari 2022

Isabelle A over uniek moment: “Ik heb er alles aan gedaan om hem te ontmoeten”

Ze ontmoette de King of Pop

Één van de mooiste complimenten die je als artiest kan krijgen is dat iemand je bewondert om wat je kan en doet. En dat kan zich uiten op vele manieren. Zo krijgen artiesten vaak leuke berichtjes van fans, hangen ze op een poster in de kamer van de fans of vragen ze om een foto. Een herkenbaar tafereel voor Isabelle A. Zij is grote fan van Michael Jackson en kreeg de kans om hem te ontmoeten.

“Toen ik 20 was en ik in Disneyland was voor Levenslijn van VTM hoorde ik dat Michael Jackson daar toen ook was. Ik heb er alles aan gedaan om het te ontmoeten. Xandee van Touch of Joy was mijn partner in crime. We gingen op zoek hoe we bij Michael konden geraken. Maar hij werd goed afgeschermd. Uiteindelijk werd ik geholpen door een dame van een reisbureau uit Gent die me tot bij hem bracht”, zegt Isabelle gelukkig in Primo.

Maar naast Michael Jackson heeft Isabelle nog een bewondering voor een grote artiest. “Dat is Sandra Kim. Het is door haar dat ik ben beginnen zingen. Toen ik haar het Eurovisiesongfestival zag winnen, wist ik het zeker: ‘ik wil ook zangeres worden!’”

Bio van Isabelle A

Meer Over:

Isabelle A