.
Isabelle Adam
dinsdag 13 juni 2023

Isabelle Adam: “Dat is het allerbelangrijkste in een relatie”

Ze zingt erover in haar nieuwe single

Hoe zou het nog zijn met Isabelle Adam. Het is een tijdje stil geweest rond de zangeres, maar daar brengt ze nu weer verandering in. Ze heeft een nieuwe single klaar voor de zomer en die heet ‘Alleen met jou’.

“Het gaat over hoe je alleen maar bij die ene persoon wil zijn omdat hij jou aanvaardt zoals je bent. Met je goede en slechte kantjes. En dat het niet makkelijk is om zo iemand te vinden”, vertelt Isabelle over haar nieuwe single.

Isabelle heeft zelf zo iemand al lang gevonden. Ze is nu al drie jaar gelukkig met singer-songwriter Daalman. Het nummer gaat dan ook over hem.

“Hij is er helemaal weg van. Davy is echt wel de man van mijn leven. Ik hoef niet perfect te zijn bij hem, maar gewoon mezelf. En dat is het allerbelangrijkste in een relatie”, klinkt het in Story.

Wanneer de zangeres over haar partner praat, straalt ze ook verliefdheid uit. Maar ze moet ook toegeven dat liefde je wel degelijk een beetje blind maakt ook. “Maar ik voel me vooral heel goed bij Davy. Aan trouwen denken we voorlopig niet. Vroeger wilde ik dat heel graag, maar nu is die droom wat getemperd. Ik zie dat veel mensen uit elkaar gaan zodra ze getrouwd zijn en dat wil ik niet.”

Bio van Isabelle A

Meer Over:

Isabelle A