.
Isabelle Olivier
dinsdag 15 oktober 2024

Isabelle Olivier (Blind Getrouwd) nu pas gescheiden

Dat heeft lang geduurd!

Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is volop aan de gang en dat doet veel ex-deelnemers terugkijken naar hun avontuur tijdens ‘Blind Getrouwd’. Zo gaat Isabelle Olivier na haar huwelijk vorig jaar met Mathieu Angel vanaf nu officieel gescheiden door het leven.

De twee kozen tijdens het programma al voor een scheiding, maar deze is nu pas helemaal officieel. Mathieu zocht meer in een relatie dan wat hij had met Isabelle en wilde daarom niet getrouwd blijven.

“Door verschillende administratieve zaken duurde het langer dan normaal. Bij Emma en Emile ging het bijvoorbeeld heel snel, maar bij ons heeft waarschijnlijk iemand trager op een e-mail gereageerd of zo. Al maakte dat me niet zoveel uit. Uiteindelijk is het ook maar een administratieve notitie. Het had weinig invloed op mijn leven”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Isabelle hoort Mathieu ook niet meer en ze beseft dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Al zien ze elkaar af en toe nog een keer terug op een ‘Blind Getrouwd reünie.”

“We leiden onze eigen levens. Toch weet ik dat hij er voor me zou zijn als ik hem nodig heb. Het was een unieke ervaring. Je leert jezelf écht kennen, en ik zou het veel mensen aanraden. Maar zelf zou ik niet nog een keer meedoen.”

Bio van Isabelle Olivier