.
Isabelle Olivier
maandag 30 oktober 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ “Hij heeft zich daar hard op gefocust”

Hij ontdekte de verschillen

Het zou zo ontzettend jammer zijn mocht het niks worden tussen Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit ‘Blind Getrouwd’. De twee hebben zoveel plezier samen, maar het ziet er naar uit dat de vlinders en verliefdheid een beetje op zich laten wachten.

De eerste dagen lijkt alles natuurlijk heel mooi en leuk, maar eenmaal terug van huwelijksreis en terug naar de realiteit is er wel wat meer tijd om na te denken. En dat heeft vooral Matthieu gedaan.

“Hij heeft daar inderdaad een paar dagen heel hard op gefocust. Dat hebben we dan ook onder ons tweetjes uitgepraat, tijdens een lange autorit. Een goed gesprek, vond ik. Daarna heeft hij beloofd om het wat meer los te laten, en te focussen op de dingen die we wel gemeen hebben.”

Isabelle kon haar man natuurlijk geen ongelijk geven op vlak van de verschillen die er tussen hen waren. Die had ze uiteraard ook al opgemerkt.

“Maar ik hechtte daar zelf niet te veel waarde aan. Festivals bezoeken bijvoorbeeld, ik doe dat inderdaad niet graag. Ik ben bang in grote massa's, zeker als ik geen uitweg zie. Maar 't is nu ook niet dat je elke week naar een festival gaat, hé. Dus dat valt op te lossen. Op vakantie gaan met een rugzak is ook zoiets. Ik heb dat nog nooit gedaan, maar ik wil dat gerust eens proberen. Alleen, dat zal tijdens die zeven weken 'Blind Getrouwd' niet lukken. Laat ons dus eerst maar focussen op elkaar gewoon leren kennen. Dat was ook al een groot avontuur.”

Bio van Isabelle Olivier