.
Isabelle Olivier
woensdag 22 november 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb dat niet zo ervaren”

Het werd een moeilijke keuze voor haar

De eerste keuzes zijn gemaakt in ‘Blind Getrouwd’. Emma en Emile en Isabelle en Mathieu moesten beslissen of ze getrouwd zouden blijven of niet en dat is voor het ene koppel al verrassender dan voor het andere.

Zo kozen Emile en Emma ervoor om er toch voor te gaan en verder uit te zoeken of het iets tussen hen kan worden zonder de camera’s erbij, terwijl het voor Mathieu en Isabelle al een uitgemaakte zaak was dat ze niet getrouwd zouden blijven.

Vooral Isabelle leek het daar lastig mee te hebben. Zij vindt het erg jammer dat hij zijn gedacht heeft willen doordrijven.

“Dat het tussen ons stroef ging? Ik heb dat zo niet ervaren. Toen Matthieu in de Ardennen liet verstaan dat er voor hem te weinig gevoelens waren, besefte ik ergens wel dat 't niet zou eindigen zoals ik had gehoopt. Dat deed pijn natuurlijk, maar ik voelde me niet gedumpt. Die tranen, dat was vooral omdat ik het moeilijk heb om afscheid te nemen van iemand. Al zien we elkaar nog geregeld, hoor, we blijven vrienden”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Nu het experiment is afgelopen, wil Matthieu liever niet te veel meer in de aandacht komen. Hij wilde het experiment beleven, maar niet alle heisa daarrond. Ook zijn afwezigheid tijdens het programma is eenvoudig te verklaren. “En ja, het klopt dat hij twee keer naar een festival is gegaan in de weken dat we samenwoonden. Die tickets waren maanden voordien gekocht, hé. Het was de bedoeling dat we na de huwelijksreis het normale leven weer oppakten, en dat hebben we beiden gedaan.'

Bio van Isabelle Olivier