.
Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit Blind Getrouwd
zondag 17 september 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik stond te trillen op mijn benen”

Ze had veel stress

Alle koppels uit het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ hebben hun ja-woord gegeven. Ook Isabelle en Matthieu zijn nu in het huwelijksbootje gestapt en daar leek al meteen een duidelijke klik merkbaar.

“Ik ben een ambitieus meisje, ook in de liefde. Dat is één van de redenen waarom ik me heb ingeschreven. Door de gesprekken met experts tijdens het voortraject heb ik mezelf beter leren kennen. En dan moest het echte experiment nog starten. Je krijgt tijdens zo’n traject een ander beeld van jezelf, denkt na over dingen waar je normaal gezien niet mee bezig bent”, klinkt het in Tv Familie.

Isabelle was naar aanleiding van haar huwelijk ontzettend zenuwachtig. Zo was ze erg benieuwd naar haar toekomstige man en had ze veel zenuwen voor de kennismaking met haar bruidegom.

“Ik stond te trillen op mijn benen. Er kwamen ook wat traantjes bij kijken. Hoe dan ook: ik had heel rustig toegeleefd naar die grote dag. Maar het moment toen ik Matthieu zag… het was een ontlading. We merkten snel dat we er alle twee echt goesting in hadden.”