.
Isabelle Olivier
dinsdag 1 oktober 2024 08:00

Isabelle uit Blind Getrouwd: ”Mentaal moeilijke periode”

“Een bezorgd telefoontje”

Isabelle Olivier, die vorig jaar nog in ‘Blind Getrouwd’ te zien was, gaat een nieuwe uitdaging aan. Blijkbaar werkt zij niet langer als hotelreceptioniste in dat bekende hotel in Mechelen.

“Ik sta op de vooravond van een enorm spannend, nieuw, professioneel avontuur. Met gezonde zenuwen en het gevoel alsof het een eerste schooldag is, kijk ik er naar uit om me te laten omringen door fijne collega’s, een leuke omgeving en nieuwe ervaringen”, laat Isabelle haar volgers op Instagram weten.

Isabelle had trouwens nog meer nieuws, meerbepaald over haar mentale toestand: het ging de afgelopen maanden minder goed met haar. De ogenschijnlijk immer lachende Isabelle die niet oké was? Dat is oké.

“Om eerlijk te zijn: de voorbije maanden waren best moeilijk. Mentaal ging het even wat lastiger en kon helaas ook niet altijd de vrolijke ik in mij naar boven halen”, geeft Isabelle op Instagram toe.

“Mijn lieve familie en vrienden waren in dit verhaal mijn helden. Een lief berichtje, een bezorgd telefoontje of een gezellig rosétje, voor alles kon ik bij hen terecht. Eeuwig dankbaar hiervoor”, glundert Isabelle.

Ja, that’s what friends are for. En Isabelle, ook wij hebben het mentaal wel eens moeilijk en dat is oké. Niemands leven is perfect, ook al lijkt dat soms voor de buitenwereld wél zo te zijn.