.
Isabelle Olivier
zaterdag 25 november 2023

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’: “Zijn ‘nee’ heeft mij volledig beïnvloed”

Maar ze wil niet alles vertellen

Het leek zo goed te gaan tussen Isabelle en Matthieu in ‘Blind Getrouwd’. Helaas bleven de gevoelens uit bij Matthieu en wilde hij ook niet na het experiment, zonder camera’s bij, uitzoeken of het iets tussen hen had kunnen worden.

Voor Isabelle een bittere pil om te slikken want zij zag wel potentieel in hun huwelijk. Niet verwonderlijk dat Isabelle haar tranen maar moeilijk kon bedwingen.

Mocht het van Isabelle afhangen dan had ze zeker ‘ja’ gezegd tijdens het beslissingsmoment. Zij wilde het echt nog proberen. Maar Matthieu dacht daar anders over.

“Uiteindelijk heeft zijn ‘nee’ me ook beïnvloed natuurlijk. En euhm, er speelde ook we nog wat meer, maar dat houden we tussen ons”, zegt Isabelle in Dag Allemaal.

Het ziet er niet naar uit dat Isabelle zich snel in een nieuwe relatie zal storten. Nochtans krijgt ze heel wat lieve berichten van heel wat mannen. “Er is niemand in m'n leven, en nu het allemaal op tv te zien is, ligt dat ook wel moeilijk. Ik moet eerst weer op m'n plooi komen. Maar daarna? Een lieve knuffelbeer die graag babbelt en met mij meezingt in de auto is zeker welkom!'”

Bio van Isabelle Olivier