.
News Image

Ish Ait Hamou doet dansen

Ish transformeert gewone mensen tot begeesterde performers in Alors on danse.


Vanaf donderdag 7 april gaan twee teams van gewone Vlamingen zonder enige danservaring de strijd aan met elkaar in de gloednieuwe realityreeks Alors on danse. Onder begeleiding van presentator en mental coach Ish Ait Hamou transformeren verpleegsters, vuilnismannen of managers op drie weken tijd van stuntelige ‘dummies’ tot begeesterde performers.

Ish Ait Hamou:Dansen brengt mensen samen, en dat is net wat ik doe in Alors on danse: mensen samenbrengen door dans. Want iedereen kan dansen!



Ish laat de kandidaten niet zomaar dansen, ze worden begeleid door professionele danscoaches. En ook mentaal stoomt Ish hen helemaal klaar. Hij schat de kandidaten eerst in: hij kijkt naar hun dansmoves, probeert hen te begrijpen en te doorgronden. Wat zijn ieders fysieke en mentale limieten? Op die manier kan Ish alle kandidaten bijstaan en stimuleren.



Ish:“Het wordt zwaar voor de teams, maar het gaat hier om jezelf ontdekken, om samenwerken, om je angsten overwinnen en om iets doen wat je nog nooit gedaan hebt.”

Precies door die persoonlijke aanpak worden dag na dag twijfels overwonnen, borrelen verhalen op en stijgen mensen boven zichzelf uit. Na de fysieke trainingen en confronterende mentale uitdagingen, gaan de teams voor een groot publiek de confrontatie aan met elkaar én tegelijk met zichzelf in een hartveroverende en spectaculaire danswedstrijd.



Wie gaat tot het uiterste? Wie haalt het beste uit zichzelf? Welke performance is de beste?

Alors on danse: vanaf 7 april elke donderdag om 20.35 uur op Eén


Bio van Ish Ait Hamou