.
News Image

Ish Ait Hamou: “Ik bleef geloven dat ik het kon”

Het is volgens Ish belangrijk om jezelf te ontplooien en zelfzeker te zijn.

In een vorige carrière was hij een begenadigd danser en danscoach, maar nu is Ish Ait Hamou vooral bezig met het schrijven van filmscripts. In Billie, een weekendbijlage van Gazet Van Antwerpen, geeft Ish een inkijk in zijn leven.

Als schrijver kennen we hem van 'Cécile' en 'Het moois dat we delen', als danser en danscoach voornamelijk als jurylid van 'So You Think You Can Dance' op VTM.

Ish heeft er al heel wat uiteenlopende projecten op zitten. Om zo'n drukke levensstijl te kunnen aanhouden en hoe je succesvol kan worden, daar geeft hij graag wat tips rond.

“Je kan onmogelijk anderen overtuigen om in jou te geloven als je niet in jezelf gelooft. Dat is het eerste wat ik ook aan mijn kinderen zal proberen meegeven”, zegt Ish over zijn doorzettingsvermogen.

Het is volgens Ish dus belangrijk om jezelf te ontplooien en zelfzeker te zijn. “Als je niet in jezelf gelooft, zal je bij de minste twijfel van anderen aan jezelf beginnen te twijfelen. Als ik dingen heb kunnen verwezenlijken die misschien onmogelijk leken, dan is het omdat ik de keuze heb gemaakt om te blijven geloven dat ik het kon”, concludeert hij.

Bio van Ish Ait Hamou

Meer Over:

Ish Ait Hamou