.
Isolde Lasoen
vrijdag 15 december 2023

Isolde Lasoen in 'Stukken van Mensen'

Isolde Lasoen met uniek geschrenk.

Paul De Grande ontvangt niemand minder dan drumster Isolde Lasoen in zijn kamer. Zij heeft een fotoboek meegenomen van Helmut Newton. Isolde kreeg het boek in handen van haar schoonvader die het destijds heeft gekocht voor €1.500. De boeken van Newton zijn sterk in waarde gestegen en Isolde zou er dan ook graag minstens €8.000 voor krijgen. Paul gooit al zijn charmes in de strijd, maar lukt het ook om zijn slag te slaan?

Paul De Grande probeert Isolde Lasoen te overtuigen: "Ik heb een enorme band met je schoonvader"
Stukken van Mensen, zaterdag in de app van GoPlay en op
www.goplay.be
En ook Sofie weet hoe het spelletje gespeeld wordt. Zij krijgt Vicky over de vloer met de zeldzame Yoko-zetel. De zetel is niet makkelijk te vinden en Sofie wil hem dan ook heel graag in huis halen. Ze stelt voor om de zetel te ruilen voor een aankoopbedrag dat Vicky mag besteden in haar galerij. Zo kan ze haar bod nog een stuk verhogen. Maar er liggen kapers op de kust, want ook Yves wil de zetel enorm graag in zijn bezit krijgen.

Dan is er ook nog stewardess Annick uit Brasschaat. Zij heeft een Marokkaanse Medicivaas uit 1850 meegebracht. Annick kon de vaas zo'n twintig jaar geleden op de kop tikken in een plaatselijke Franse antiekwinkel, maar hij past nu niet meer in haar interieur. Zowel Paul, Frank en Carlo kunnen niet wachten om in onderhandeling te gaan met Annick.

Aflevering 8 van Stukken van Mensen, zaterdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Bio van Isolde Lasoen en Paul De Grande