.
Ivo Pauwels
donderdag 21 september 2023

Ivo Pauwels overleden: “Het zal een vraagteken blijven”

Het komt nooit meer goed

Het was schrikken toen het nieuws kwam dat acteur Ivo Pauwels alias Nonkel Jef was overleden. Enkele weken eerder had hij nog een interview gegeven en wist hij te vertellen dat hij zich nog altijd goed voelde.

Maar het kans dus rap veranderen en dat doet Diana Peeters, zijn vrouw, heel veel verdriet. Zij kan amper vatten dat haar man er niet meer is. Maar het brengt ook heel wat pijnlijke situaties met zich mee.

“M’n lieve Ivo is er niet meer. En nu moet ik plots afspreken en zaken regelen met z’n dochter An, met wie we vijf jaar geen contact hebben gehad. Moeilijk is dat voor mij, zeer moeilijk”, klinkt het in Dag Allemaal.

De ruzie met dochter An begon zo’n vijftal jaar geleden. Ivo en Diane trouwden in het geheim in 2017 en brachten niemand op de hoogte. Ze genoten van hun huwelijksdag en van elkaar.

“An had het er moeilijk mee toen ze het na een tijdje vernam. Hij heeft het altijd jammer gevonden dat ze sindsdien ruzie hadden. Maar waarom eigenlijk? Het zal altijd een vraagteken blijven. Ik zou de eerste stap kunnen zetten, maar ik heb niks verkeerd gedaan, vind ik”, besluit An in Dag Allemaal.

Bio van Ivo Pauwels en Nonkel Jef

Meer Over:

Ivo Pauwels Nonkel Jef