.
Jake Reese / Jaap Reesema
maandag 11 maart 2024

Jaap Reesema: “Dat is geen excuus” 

Het moet gewoon 

Wanneer Jaap Reesema naar de gym gaat, ziet hij daar vaak mannen van 50 die daar tot 3 of 4 keer per week komen en er ook echt goed uitzien. En dat motiveert Jaap om hetzelfde te bereiken.

“Ze trainen met een blos op hun wangen en dan denk ik ‘dat wil ik ook: fit oud worden’. Ik wil blijven sporten. En geen excuses: als je een keer drinkt, dan de volgende dag wel gewoon naar de gym. Dat gaat me denk ik wel lukken. Ik ga heel goed op structuur”, zegt Jaap in Men’s Health.

Voor zijn fotoshoot in het magazine heeft Jaap veel moeten laten. En hij krijgt wel vaker de vraag of hij de witte rijst niet ondertussen grondig beu is.

“Als ik doordeweeks dat voedingspatroon kan vasthouden en mijn pre-en post-workout-meals heb, vind ik dat fijn. Ik weet dan wat ik in huis moet halen. Ook wegen en porties werken heel goed voor mij. Wat ik nooit meer zal doen is een pan op tafel zetten. Want die eet ik gewoon leeg. Dus, een stukje duidelijkheid naar mezelf toe: dit is wat je eet en doe maar rustig aan, want zo meteen is het op.”

Bio van Jaap Reesema

Meer Over:

Jaap Reesema