.
Jaap Reesema in Liefde Voor Muziek 2023
dinsdag 27 februari 2024

Jaap Reesema: “Dat paste totaal niet bij mij” 

Daarom ging hij de uitdaging aan 

Toen Jaap Reesema op zijn 19de besefte dat hij te dik was, draaide hij de knop om en verloor hij maar liefst 30 kilo. In het begin ging het heel snel en dat motiveerde hem om vol te houden

“In het begin verlies je ook vocht, dus de eerste week kan je zo een paar kilo kwijt zijn. Maar ook daarna ging het best snel. Op een gegeven moment kon ik mijn broek naar beneden trekken zonder mijn knoop of gulp open te doen. Dat vond ik heel gaaf, dus dat liet ik de hele tijd aan mensen zien”, lacht Jaap in Men’s Health.

Het voelde zo goed voor Jaap om niet meer in die broek te passen. En ook al waren de eerste twee weken van het afvallen een drama, je moet gewoon volhouden tot je honger minder wordt en je er volledig in zit.

Als Jaap ergens voor gaat, dan is de kans groot dat hij er ook voor slaagt. Zo heeft hij een droomhuis, een succesvolle podcast, een eigen mediabedrijf, enz. Maar hij is niet bij alles zo doelbewust als bij het afvallen.

“Ik vond de fotoshoot in Men’s Health een mooie uitdaging omdat het totaal niet bij me past om met ontbloot bovenlijf op de cover te staan. IK vond het superleuk, maar ik heb niet constant een nieuwe uitdaging nodig.”

Bio van Jaap Reesema

Meer Over:

Jaap Reesema