.
Jaap Reesema in Liefde Voor Muziek 2023
zondag 31 maart 2024

Jaap Reesema: “Ik ben me bewust van mijn privileges” 

Niet iedereen heeft dat geluk 

Door speciaal voor Men’s Health te gaan trainen en op zijn voeding te gaan letten, heeft Jaap ook meteen een nieuwe levensstijl gekregen. Hij let nu meer dan vroeger op zijn voeding en gaat nog altijd sporten, ook nu de uitdaging voor het magazine erop zit.

“Sporten is nu een basis geworden in mijn leven. Als ik een rustdag heb, dan gaat het me niet gebeuren dat ik de dag nadien niet ga trainen. Ik doe het ook gewoon op vakantie. Ik voel me dan tien keer lekkerder die week. Als ik niet train, merk ik fysieke onrust. Toen ik begon met drie keer per week te sporten, klonk dat als heel veel. Nu klinkt het bijna als weinig”, zegt hij in Men’s Health.

Er zullen heel wat mensen ongetwijfeld jaloers zijn op Jaap, maar er zelf niet in geloven dat ze dat ook kunnen. Voor hen heeft Jaap advies klaar.

“Ik ben me heel bewust van mijn privileges en de hulp die ik in dit traject heb gehad. Ja, een personal trainer kost geld, maar er zijn ook hartstikke goede sportscholen die bijna niets kosten. Leer de basisbeginselen goed. Ga niet dom beginnen en maar wat doen. Geen gezever: maak een plan: stel een doel en begin. Het gaat om je gezondheid.”

Bio van Jaap Reesema

Meer Over:

Jaap Reesema