.
Jake Reese / Jaap Reesema
donderdag 18 januari 2024

Jaap Reesema met de dood bedreigd

​​​​​​​Had hij niet zien aankomen

Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck zullen een volgende keer misschien twee keer nadenken voor ze iets vertellen in hun podcast.

De twee podcastmakers lieten zich uit over woonwagenkampbewoners en dat de autoriteiten niet tegen dit soort mensen durft op te treden. ‘Simpelweg omdat ze te ‘gevaarlijk’ zijn’.

Een uitspraak die Sander zich nog stevig zal beklagen. Na het maken van de uitspraak regende het namelijk negatieve reacties en zelfs doodsbedreigingen.

Zo schrijft Antonio Holsken, bekend van ‘Bij Ons Op het Kamp’ onder de video van de twee mannen: “Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck zijn geen fan van mensen op een woonwagenkamp, komt goed uit, wij niet van hen. We zijn trots op wie we zijn.”

Op Twitter deelt Piet Junior, een bekende rapper, een fragment uit de podcast en schrijft daarbij: “Nou mensen jullie horen het van de specialisten op dit gebied: Jaap ‘zonder nek’ Reesema en Sander Schimmelpenninck: Wij zijn hartstikke gevaarlijk! Dus pas goed op als je een van ons in het wild ziet.”

Sander wordt erg kwaad en reageert boos op het bericht van Piet. “Flauw. Gesprek gaat helemaal niet over woonwagenkamp maar over campings. En dan dit eruit knippen om jezelf een misplaatst slachtofferschap aan te meten. Wat een aanstellerij. En dankzij jou krijgen Jaap en ik de hele dag doodsbedreigingen.”

Ondertussen heeft het duo de uitspraak uit de podcast verwijderd en hopen ze dat de rust snel terugkeert.

Bio van Jaap Reesema

Meer Over:

Jaap Reesema