.
Jacky Lafon
woensdag 21 december 2022

Jacky Lafon bezoekt oude hartsvriendin: “Knap dat ze dat toen nog deed”

Ze stonden vaak samen op het podium

Kerst is toch wel de mooiste tijd van het jaar. Iedereen straalt liefde en vriendschap uit en iedereen verrast elkaar met gezellige hartverwarmende bezoekjes. Zo bracht Jacky Lafon haar hartsvriendin Samantha nog eens een bezoekje. Zij zit al eventjes in een rusthuis en ziet nog amper iemand van haar ex-collega’s.

Samantha is de zangeres achter de grote hit ‘Eviva Espana’ en liet een goede maand geleden van zich horen in Dag Allemaal. Daarin vertelde ze dat ze het bijzonder jammer vond dat er nog zo weinig collega’s haar kwamen bezoeken.

Dat was een boodschap die bij Jacky heel erg binnen kwam en zij besloot Samantha te verrassen met een bezoekje. En met succes! Samantha was helemaal ontroerd bij het terugzien van Jacky.

“In 2012 hebben we nog samen op de planken gestaan op het Schlagerfestival in Hasselt”, begint Jacky. “Knap dat ze in haar rolstoel optrad. Samantha was een straffe zangeres. We hebben heel vaak samen opgetreden.”

De twee zouden hun reünie kunnen vieren met een glaasje bubbels, maar daar past Samantha voor. “Ik drink geen alcohol meer. Want ik neem medicatie. Geef mij maar een koffie, een koffie verkeerd. En taart! Ik ben een bakkersdochter, ik heb al wat taartjes gegeten in mijn leven.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jacky Lafon en Samantha

Meer Over:

Jacky Lafon Samantha