.
Jacky Lafon
vrijdag 23 september 2022

Jacky Lafon: “Dat was een ander paar mouwen”

Ze raakte opnieuw besmet

Afgelopen zomer was voor Jacky Lafon puur genieten. De zangeres stond met een variétéshow in Het Witte Paard in Blankenberge en genoot volop van het vieren van 55 jaar carrière. Al strooide een coronabesmetting roet in het eten.

Jacky raakte voor de tweede keer besmet met corona en blijft last hebben van enkele symptomen zoals een infectie op haar luchtwegen. De juiste medicamenten om corona te genezen zijn er niet, maar Jacky trok zich op aan het applaus en enthousiasme van het publiek.

“Ik kreeg eerst een aanval van hyperventilatie. Hoewel een eerste zelftest negatief bleek, voelde ik aan mijn lichaam dat er iets niet pluis was. Ik was eens bijna flauwgevallen en had last van ademnood. Maar vooral: ik was doodmoe”, doet ze haar verhaal in Primo.

Jacky trok naar de dokter en daar bleek de test positief te zijn. Hij raadde haar af om te blijven werken, maar Jacky deed toch haar zin.

“Als je blijft werken en je moet naar het kliniek, ben je zelf verantwoordelijk”, waarschuwde hij mij. Maar de mensen die ingeënt waren, kon ik niet besmetten tijdens mijn shows. Maar bij wie niet gevaccineerd was, was dat natuurlijk een ander paar mouwen.”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon