.
Jacky Lafon in Familie
donderdag 5 januari 2023

Jacky Lafon was suf van de medicatie in ‘De Buurtpolitie Vips’

“Afbellen wilde ik niet”

‘Zatte Rita’ kennen we allemaal en Jacky Lafon zal zonder twijfel die naam die ze destijds in de soap ‘Familie’ kreeg, nooit meer kunnen uitvegen. Maar tegenwoordig is ze ook te zien in één van de afleveringen van ‘De Buurtpolitie Vips’.

“Ik heb direct ‘ja’ gezegd toen ze mij vroegen”, vertelt Jacky in TV Familie. De verhaallijn die gaat over een inzamelactie voor het goede doel bleek overtuigend genoeg. Bovendien is Jacky zelf ook fan van ‘De Buurtpolitie’.

Toch verliepen de opnames hiervoor niet van een leien dakje. “Ik had er achteraf geen goed gevoel bij...”, aldus Jacky Lafon aan TV Familie.

Daags voordien had ze een serieuze migraine aanval gehad en was ze meteen een spuit gaan halen tegen de pijn. Die was wel te harden de dag van de opnames maar Jacky was nogal suf van die medicatie.

En dat was blijkbaar te merken aan de concentratie. “Ik heb ‘laptop’ gezegd in plaats van ‘tablet’ en zo. Van die stomme foutjes, hé. Ik ben hier en daar ook een zinnetje vergeten. Ik hoop dat de kijkers me er niet op afrekenen. Ik was vooral zelf niet tevreden. Da’s de aard van het beestje”, zo biecht Jacky op.