.
Jacky Lafon
zondag 16 oktober 2022

Jacky Lafon: “Ze is een echte diva”

Ze heeft wel wat streken

Voor onze dieren is niks goed genoeg. Hoewel de energiefacturen en andere facturen de pan uit swingen, en zijn Belgen massaal op zoek naar tips om te besparen, op de dieren lijken mensen niet te willen besparen. Ook Jacky Lafon niet.

“De chauffage zet ik niet lager. Ik ben in de herfst van mijn leven, ik heb het graag warm. Maar voor mijn hondje bespaar ik 0,0. Voorts zet ik wel de tering naar de nering. Omdat ik niet graag kook en het niet goed kan, ging ik verschillende keren per week op restaurant”, zegt Lafon in Tv Familie.

Elke ochtend gaat Jacky wandelen met Tasha en daar hoort naar goede gewoonte ook altijd een koffietje bij. Ook daarop weigert Jacky te besparen.

“Ik heb ook kleren genoeg, maar Tashke krijgt een nieuw jasje voor de winter. Ik ben rap content, maar mijn hondje is kieskeurig. ’s Avonds eet ze kipfilet zonder de randjes. Die verteert ze niet en het is ook nog eens mager kippenwit, met 25% minder zout. Want daar kan ‘madam’ ook niet tegen.”

Jacky moet bekennen dat haar hondje een kleine diva is, maar erop besparen, dat nooit. “Binnenkort moet ik met haar weer naar de dierenarts. Ze moeten weer een spuitje krijgen tegen de kattenziekte. Of is het nu de rattenziekte? Ik weet het niet juist.”