.
Jacky Lafon
vrijdag 8 september 2023

Jacky Lafon: “Ze moeten mij delen met iedereen in Vlaanderen”

Dat doen ze niet graag

Jacky Lafon heeft in haar leven al enkele mooie liefdes gehad. Nu is ze sinds lange tijd alleen en het ziet er niet meteen naar uit dat daar verandering in komt. Ondanks dat een mens niet gemaakt is om alleen te zijn, vindt ze het prima.

“Er is niets hartverwarmender dan een koppel dat elkaar na heel veel jaren nog graag ziet. Maar ik ben daar bang voor geworden. Ik wil niet meer belogen en bedrogen worden. Ik zou het ook heel erg vinden als er later iemand voor mij moet zorgen”, zegt Jacky in Primo.

Mocht Jacky dan toch verliefd worden, dan zal het niet op iemand zijn die jonger is dan haar. Als ze toch zorg zou nodig hebben dan gaat ze nog liever naar een mooie serviceflat wonen.

“Sowieso hebben mannen het vaak moeilijk met mijn job. Ze moeten mij delen met heel Vlaanderen en daar bijten mannen vaak hun tanden op stuk. Ik wil ook geen dingen horen als ‘Moet ge nu weer weg? En wanneer zijt ge terug thuis?’ Mijn vrijheid is onbetaalbaar. Toegegeven, in een relatie moet je soms water bij de wijn doen. Maar ik heb in mijn relaties heel veel water bij de wijn gedaan. En daar is heel veel van geprofiteerd.”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon