.
Jacky Lafon
maandag 12 februari 2024

Jacky Lafon: “Ze moeten wij wel als normale kandidaat behandelen”

Ze gaat op zoek naar een lief

Het was een grote verrassing toen plotseling Jacky Lafon opdook in de afleveringen van ‘Hotel Romantiek’. De actrice is al een heel lange tijd alleen, maar sluit zich niet af van de liefde. Een nieuwe man in haar leven is voor haar meer dan welkom.

En dat wist ook Woestijnvis. Naar aanleiding van het nieuwe seizoen van ‘Hotel Romantiek’ nodigde Woestijnvis haar uit voor een casting. En hoewel Jacky even heeft getwijfeld, ging ze toch in op de vraag.

“De enige voorwaarde was dat ze mij als een 'normale' kandidaat zouden behandelen, en niet als een BV. Net als de andere deelnemers vertrok ik naar Polen met weinig verwachtingen, maar wel met hoop. Ik ben meegegaan om wie weet een leuke man te ontmoeten, en niet zomaar voor het avontuur”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Jacky is al tien jaar vrijgezel, maar dankzij corona besefte ze al heel snel dat ze niet gemaakt is om alleen te zijn. Niet dat ze zich anders heel eenzaam voelde, maar tijdens corona toch wel meer dan anders.

“Ik ging soms drie keer per dag naar de Delhaize om toch maar onder de mensen te komen. Ik heb toen heel diep gezeten. Ik kon niet meer eten of slapen, kon alleen denken: morgen weer zo'n saaie dag. Of dingen als: dat mag hier niet te lang duren, want ik ben bang om covid te krijgen - net zoals mijn zus die helaas de strijd heeft verloren - en niemand gaat dat te weten komen.”

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon