.
Jacky Lafon
zaterdag 3 december 2022

Jacky Lafon: “Zij komen zeker aan hun trekken”

Ze gaat op tournee

Jacky Lafon is terug! Nee, niet in ‘Familie’, wel in een eigen varietéshow. In 2023 staat ze solo op de planken en werkt ze momenteel met een sterk team aan een prachtige show, speciaal voor haar fans.

“Ik heb echt het gevoel dat 2023 een bijzonder prachtig jaar gaat worden. Ik kom immers uit een zware periode waarin ik twee keer corona heb gehad, en de laatste keer was echt erg. Ik had zelfs beademing nodig”, zucht Jacky in Het Belang Van Limburg.

De titel van de tour is ‘Zo Dankbaar’ en dat zegt al meteen alles. “Ik ben bijzonder dankbaar dat ik in dit vak ben gestapt, met iconen uit de showbizz mocht samenwerken en een schitterende carrière achter de rug heb.”

Jacky wil met haar show terug dichter bij het publiek komen en nog eens een keertje het beste van zichzelf laten zien. Een idee dat ze eigenlijk al drie jaar geleden had.

“Maar kort daarna ging het land op slot. Wie fan is van het Witte Paard in Blankenberge zal tijdens mijn show zeker aan zijn trekken komen. Het enige verschil is dat we het intiemer houden, met uitsluitend een klein ballet en zanger Jan Wuytens op het podium.”