.
Jacques Vermeire en Stephanie Planckaert
donderdag 23 februari 2023

Jacques Vermeire: “Ik zie dat als een zegen”

Hij zag het eerst niet zitten

Niet alleen papa Jacques Vermeire en dochter Julie Vermeire kunnen rekenen op heel wat fans, ook Maxime Vermeire is goed bezig. Hij hoopt op een job in de media en hoopt dat via de realityreeks ‘De Vermeires’ te bereiken.

“Ik heb een opleiding tot beenhouwer gevolgd. Tot voor kort werkte ik in een slagerij in Antwerpen. Ik woonde ook in’t stad met mijn vriendin, maar toen we uit elkaar gingen, ben ik weer bij papa ingetrokken in Keerbergen”, vertelt Maxime in Dag Allemaal.

Mocht een carrière in de showbizz niet werken bij Maxima, dan blijft hij niet bij de pakken zitten. Dan gaat hij gewoon werken in een slagerij in de buurt en neemt hij daar vrede mee.

Papa Jacques was op het eerste moment erg geschrokken toen Maxime vertelde dat hij zou stoppen met werken. Hij was er geen voorstander van.

“Maar nu zie ik het wel als een zegen. Zonder Maxime zou ‘De Vermeires’ enkel over vader en dochter gegaan zijn. Af en toe zouden we dan wel naar de beenhouwerij gaan bij Maxime, maar dit is toch anders.”