.
laurins dursin, Julie Vermeire
zaterdag 18 maart 2023

Jacques Vermeire stond gekend als ‘strenge schoonvader’

Veel stress bij de eerste ontmoeting

“De eerste keer Julies vader ontmoeten? Dat gaf veel stress, omdat ik had gehoord dat hij best streng was voor haar vriendjes. Maar we konden het meteen goed met elkaar vinden. Ondertussen durf ik te zeggen dat Jacques een vriend is geworden”, verneemt Gazet van Antwerpen van Laurins.

Jacques en Laurins blijven vaak nog babbelen terwijl Julie al gaat slapen. Er wordt gekeuveld over zijn verzamelingen, het leven, al is Jacques niet de persoon van de grote levenslessen.

“Mijn opa en oma hadden een dansschool, en ik werd voorbereid om daar iets in te betekenen. Ik was geen goede student, wist niet wat ik moest doen met mijn leven. En dus ben ik op een dag naar Milaan vertrokken. Een jaar of vier later ben ik gestopt met reizen”, aldus Laurins Dursin aan Gazet van Antwerpen.

Toen hij door corona terug thuis was, is hij zijn eigen bedrijfje begonnen. Samen met een collega zet hij bedrijven digitaal in de kijker, via websites en sociale media.

Doordat hij en Julie mekaar in coronatijden hebben leren kennen, hebben ze heel veel tijd gehad om te praten en kennen ze mekaar door en door.