.
James Cooke
zondag 26 november 2023

James Cooke emotioneel: “Ze werd vermoord”

Hij mist haar nog elke dag

James Cooke houdt van zijn job en dat is heel duidelijk. Hij is met verschillende projecten bezig en haalt overal nog altijd even veel voldoening uit. Toch wil hij zichzelf geen selfmade man noemen. Al zijn projecten zou hij niet op zijn eentje kunnen verwezenlijken.

“Wat ik doe, is te danken aan een sterk team, met gepassioneerde mensen. Ik plant graag een zaadje en het team brengt dat tot bloei. Bij de Winterrevue gaan we meer dan ooit voor een familiefeest, waarbij Hugo zich als mc omringt met gasten. Hugo kent de revue als geen ander, er zal nog meer gelachen worden en de show krijgt een Moulin Rouge-gevoel. Ik ben benieuwd hoe ons publiek zal reageren. Als het aanslaat, dan kunnen we die formule van een vriendenparade rond één mc aanhouden”, vertelt hij aan Citta.

Het is duidelijk: James is een man die graag leeft. Hij geniet van alles wat op zijn pad komt, maar ook hij krijgt wel eens te maken met verdriet of verlies.

“Maar het leven is te kort om me daarin te nestelen. Het grootste verlies in mijn leven is mijn vriendin Aurore, ze werd vermoord in Gent. Ruim tien jaar geleden alweer, maar het gemis blijft. Toch primeren de mooie herinneringen en het plezier. Een plekje in mijn hart? Aurore heeft daar eerder een riante villa en die zoek ik vaak op. Soms denk ik dat ik nu meer contact met Aurore heb dan wanneer ze nog geleefd zou hebben.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke