.
James Cooke
woensdag 16 oktober 2024

James Cooke kan het niet laten

De mannen trappen nog even na

Degene die naar de eerste aflevering hebben gekeken van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ zullen nog altijd aan het nagenieten zijn. Het werd een hilarische aflevering mede dankzij James Cooke en Xander De Rycke.

Xander neemt James vaak onder de loep in zijn eindejaarsconference ‘Houdt Het Voor Bekeken’ en nu zag James zijn kans mooi om Xander terug te pakken. Dat deed hij aan de hand van enkele geweldige foto’s die thuis bij Xander zijn gemaakt, zonder dat Xander van iets wist.

Maar ook de dag nadien werd er nog gelachen tussen de twee mannen. Zo postte James nog een foto vanuit de douche van Xander met als boodschap ‘Deze had je nog tegoed. Merci voor je gastvrijheid”.

Maar Xander zou Xander niet zijn mocht hij ook niks in petto hebben voor James. Xander nam contact op met de man van James, Dorian Liveyns, en samen maakten ze de trouwfoto’s van Dorian en James na, inclusief Xander in het trouwkostuum van James.

Ook onder de foto’s werden door de twee mannen nog grappige opmerkingen gemaakt en dat tot groot jolijt van de fans. Waar blijft die eerste televisieshow met Xander en James in de hoofdrol???