.
James Cooke
maandag 14 november 2022

James Cooke: “Natuurlijk hebben we wel eens woorden”

Hij is zijn beste vriend

Eind dit jaar is het eindelijk zover, dan speelt de musical ‘Vergeet Barbara’ in het Pop-uptheater in Puurs. Ze hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk kunnen ze spelen voor volle zalen. En daar kijkt hoofdrolspeler James Cooke heel erg naar uit.

“Samen met mijn maten Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans op het podium, daar kijk ik enorm naar uit. Dat wordt een feestje, pure feelgood”, klinkt het nu al enthousiast in Story.

In de musical speelt James de rol van Achiel, de oudste zoon van Willy, gespeeld door Gert. Samen baten ze een café uit en is Achiel de rechterhand van Willy. Net zoals in het echte leven.

“Gert is voor mij eerder een broer. We hebben weleens woorden, maar zijn vooral blij dat we er altijd zijn voor elkaar. In welke situatie dan ook.”

Voor James is het al een tijdje geleden dat hij nog eens geacteerd en gezongen heeft en dat maakt het allemaal extra spannend. “Maar ik hou van een uitdaging. Ik moet zelfs pinten tappen op het podium, dat wordt nog serieus oefenen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van James Cooke, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans