.
News Image

James Cooke over verdwenen kinderwens: “Ik weiger een halve vader te zijn”

Dan toch geen kinderen voor James Cooke?


Aanstaande maandag start het nieuwe seizoen van 'Gert Late Night'. De Evanna ligt ondertussen in het mooie en gezellige Blankenberge. Vanaf maandag is het alle hens aan dek, maar eerst gaat James nog een weekend genieten van zijn partner en zijn familie. Zo ook van zijn zus Fleur, die héél belangrijk was en nog steeds is in zijn leven. Niet alleen Fleur zelf trouwens. Fleur heeft mijn leven een extra dimensie gegeven via haar dochtertjes. Het voornaamste doel van ons drieën is die kinderen gelukkig te maken”, vertelt James in het openhartige interview waarin gek genoeg niet één keer de naam van Dorian valt.



Normaal zouden die twee eerder deze maand trouwen, dat feestje is door de coronamaatregelen echter met een jaar uitgesteld, net zoals de kinderwens van James Cooke trouwens. Die kinderwens is er al jaren of moeten we nu ‘was’ schrijven? “Ik heb zelf lang een heel prominente kinderwens gehad, maar die lijkt even gaan liggen”, vertelt James Cooke in De Morgen. “Ik ben perfectionistisch in alles wat ik doe. Ook het vaderschap wil ik op die manier benaderen. Ik vrees dat er op dit moment geen plaats is voor een kind in mijn leven, en ik weiger een halve vader te zijn. Voorlopig zijn mijn nichtjes het middelpunt van mijn focus. Ik heb alle liefde te geef”, vertelt James.

Kinderen zijn heilig voor James Cooke, hij zou alles voor hen laten vallen.” “Dat deed hij onlangs ook voor Louisa, zijn petekind. Op haar dertiende worstelt ze soms met haar uiterlijk. Ze voelt zich niet altijd even mooi, wat leidde tot een moeilijk moment in de badkamer: 'Ja tuurlijk vind jij mij mooi. Je bent mijn mama.' Ik wist dat ik 'Peetie' moest bellen. Hij zei haar meteen de trein naar Antwerpen te nemen, dan konden ze praten. De volgende dag was de storm gaan liggen”, vertelt zijn zus Fleur in de krant.