.
James Cooke
maandag 16 september 2024

James Cooke: “We komen wel op onze pootjes terecht”

Wat als het ooit stopt?

Een bloeiende mediacarrière hebben is leuk, maar wat als die ooit ten einde komt. Dat is een vraag die James Cooke zich ook af en toe stelt. Misschien heeft hij, net als Jani Kazaltzis, wel wat inspiratie opgedaan tijdens de opnames van ‘Jani & James Doen Het Zelf’.

“Mocht het ooit stoppen, dan komen we wel op onze pootjes terecht. We zijn ook niet vies van hard werken. Zolang je het maar graag doet. Ik wil me niet elke dag naar mijn werk sleuren. Misschien keer ik dan wel terug naar de horeca of ga ik lesgeven. Dat heb ik hiervoor ook gedaan. Ik heb zelfs nog in een fabriek gestaan. Het is niet omdat je artiest bent, dat het werk voor het rapen ligt. Ook de zorgsector spreekt me enorm aan”, zegt James in Tv Familie.

James en Jani maakten het programma vooral me toog op de toekomst. Zij wilden weten of ze samen een zaak zouden kunnen beginnen.

“Onze conclusie is dat dat honderd procent zou lukken. Jani en ik vullen elkaar goed aan. Als ik iets niet zag zitten, dan pakte hij het vast en omgekeerd.”

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke