.
Jamie-Lee Six
donderdag 7 april 2022

Jamie-Lee Six haar avondje uit, draait uit op een nachtmerrie

Ze had niks in de gaten

Vlaanderen leerde Jamie-Lee Six de afgelopen weken kennen als een verrader, iemand die voluit voor het spel gaat en vooral een goeie actrice. Haar populariteit is de afgelopen maanden alleen maar groter geworden en dat biedt de actrice nieuwe kansen en opportuniteiten aan.

Op 25 maart mocht Six samen met dj Louis XIV een dj-set verzorgen in een bekende Antwerpse discotheek. Maar de avond verliep niet zoals gepland en het draaide uit op een nachtmerrie. Boosdoeners zagen hun kans om Jamie-Lee te drogeren en zo werd er stiekem drugs in haar drankje gedaan.

Gelukkig was ook haar vriend Frank mee, die Jamie-Lee in allerijl naar het ziekenhuis kon voeren nadat ze was ingestort. Daar moest haar maag worden leeggepompt en kon ze pas twee dagen later het ziekenhuis verlaten. Tv Familie contacteerde Jamie-Lee, maar zij liet het woord aan haar moeder die niet over dit voorval wil communiceren.

Wij kunnen het alleen nog maar eens benadrukken, maar pas goed op wanneer je uitgaat. Hou je drankje steeds in de gaten en zorg dat niemand de kans krijgt om er iets in te doen. Zo vermijd je onverwachte omstandigheden zoals die van Jamie-Lee.

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six