.
Jamie-Lee Six
donderdag 13 juni 2024

Jamie-Lee Six: “Ik neem haar overal mee naartoe”

Ze kan niet zonder haar

We begrijpen dat de volgers van Jamie-Lee Six best jaloers zijn op het leven dat de influencer lijdt. Ze mag voor haar job heel de dag bezig zijn met social media en dat is voor velen de ultieme dromjob.

Six beseft dat ze beide handjes mag kussen met een job als die van haar, maar er zijn nog wel meer dingen waar ze echt energie van krijgt.

“Zondag is de leukste dag van de week. Dan ga ik naar zee met mijn lief en Nugget. Er zijn vrienden met wie we op een terras een Moscow Mule drinken. Ik ben geen zeekind dat de natuur opzoekt. Ik ben er voor de gezelligheid”, lacht ze in Nina.

Op zo’n momenten is Six ook niet bezig met haar gsm en probeert ze zoveel mogelijk offline te genieten van de mensen die er zijn.

“Veel vrienden heb ik niet, maar dat is bewust. Liever een paar vriendschappen waar ik tijd in kan stoppen, want tijdens drukke periodes is het moeilijk om iedereen te blijven zien. I keep my circle small. Mijn beste vriendin? Nugget. Ik neem haar altijd mee en ze houdt van de zee, want hier krijgt ze ijsjes."

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six