.
Jamie-Lee Six
zondag 16 juni 2024

Jamie-Lee Six: “Ik zou hen anders te weinig zien” 

Ze wil een goede band onderhouden 

Familie is voor Jamie-Lee Six ontzettend belangrijk. Ze woont sinds een tijdje niet meer thuis bij haar ouders, maar wel samen met haar vriend.

Six heeft altijd een goeie band gehad met haar ouders en om die band te onderhouden probeert ze toch wekelijks met hen af te spreken.

“Met mijn ouders spreek ik elke week af in een bar aan het water. Het geeft me een beetje de sfeer van aan de zee. Als we dat niet plannen, zou ik hen te weinig zien nu ik alleen woon. Ik wil onze goede band onderhouden. Mijn mama deed mijn management tot vorig jaar. Nu discussiëren we wel nog over hoe ik de dingen moet aanpakken. Negen op de tien keer hebben mijn ouders gelijk. Zelf wil ik ook mama worden. Het zorgen voor iemand lijkt me mooi. Ik gedraag me als mama voor Nugget”, lacht Jamie-Lee in Nina

En hoewel de influencer ook houdt van een stevig feestje op tijd en stond, kan ze er ook enorm van genieten om gewoon gezellig thuis te zijn.

“Ik kom op een leeftijd dat die drang om uit te gaan er niet meer is. Maar geven vriendinnen een feestje? Dan ben ik er wel als de kippen bij en sta ik als eerste op de dansvloer."

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six