.
Jamie-Lee Six
maandag 25 maart 2024

Jamie-Lee Six: “Mensen raken snel op je uitgekeken”

Dat wil ze vermijden

Als influencer kan je heel veel geld verdienen, maar het mag ook duidelijk zijn dat veel bedrijven die mensen reclame voor hun laten maken ook verwachten dat je alleen maar positief bent.

Toen Jaimie-Lee Six iets te eerlijk was over een modemerk zag ze de samenwerking tot een einde komen. En dat vindt Six wel jammer. Gelukkig heeft ze nog altijd tv-werk waar ze zich op kan concentreren.

“Het is inderdaad zo dat het de laatste tijd op tv-vlak wat minder geweest is. Er was een periode dat ik in programma's als 'De Verraders', 'Code van Coppens' en 'Het Jachtseizoen' te zien was. Dat was leuk, maar best pittig. En ik geloof dat het soms wel wat te veel was. Want ik ben van het principe: als je iemand in elk programma ziet, raken de mensen vaak snel op hem of haar uitgekeken. Dus ik vind het best oké dat het nu toch wat minder is”, vertelt ze aan Tv Familie.

Jaimie-Lee let dus wel op dat mensen geen overdosis Jaimie-Lee krijgen geserveerd. Want anders blijft haar succes ook niet duren.

“En ik heb er geen enkel probleem mee dat televisie nu op een lager pitje staat. Het is trouwens helemaal niet de bedoeling om een vaste plek op tv te veroveren. Het is niet zo dat ik een vaste rol als tv-gezicht ambieer. Ik hunker niet naar tv-roem. Daarom word ik steeds selectiever. Ik zeg zeker niet op alles 'ja'. Als iets me niet ligt, ga ik er niet op in. Da's een bewuste keuze. Maar ik grijp wel graag de kansen die me interessant lijken.”

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six