.
Jamie-Lee Six
zondag 21 april 2024

Jamie-Lee Six: “Moet ik de perfectie wel nastreven?”

Het maakt haar onzeker

Wie Jamie-Lee Six volgt op Instagram weet dat de influencster zich de voorbije maanden een beetje verloren was. Dat komt voor een groot deel door de sterk veranderende sociale media waarop Six heel actief is.

“Ik vraag me vaak af of ik de perfectie wel moet nastreven. Soms weet ik niet goed meer wat ik moet delen. Omdat ik zelf eerst die balans wil vinden. Mode vind ik ongelooflijk interessant, maar soms sluit het te weinig aan bij wie ik ben als persoon. En ja, ik wil altijd eerlijk zijn en mezelf blijven. Omdat ik wil dat veel mensen zich in mij herkennen of zo. Maar dat evenwicht is nu even zoek. Zoals ik daarnet aanhaalde: ik durf precies minder impulsief te zijn dan vroeger”, zucht ze in Tv Familie.

Six moet toegeven dat ze soms wel eens te eerlijk was op sociale media en dat haar dat al wel wat samenwerkingen heeft gekost.

“Veel mensen appreciëren die eerlijkheid wel, maar laatst ben ik bij een samenwerking voor een modemerk iets te kritisch geweest over een evenement. Daardoor ben ik die samenwerking kwijtgeraakt. Terwijl dat niet slecht bedoeld was. Maar ja, da's nu eenmaal dat impulsieve in mij. Ik had tijdens het evenement iets gedeeld over de onvriendelijke meisjes die daar werkten en het merk apprecieerde dat niet.”

Bio van Jamie-Lee Six

Meer Over:

Jamie-Lee Six