.
Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop in Jachtseizoen
maandag 31 oktober 2022

Jamie-Lee Six: “We namen het echt wel serieus”

Ze waren een goed team

Sinds ‘De Verraders’ is Jamie-Lee Six niet meer van het scherm weg te slaan. Naast ‘Bv-darts’ was ze ook te zien in ‘Het Jachtseizoen’ en dat is ongetwijfeld niet het laatste wat we van haar hebben gehoord.

“Als ik niet in de sociale media en de showbizz was belang, dan werkte ik nu bij de politie. Maar via ‘Het Jachtseizoen’ maak ik toch een beetje mijn grote droom waar, want ik mag ‘de boeven’ oppakken”, lacht Six in Story.

Wie al naar het jachtseizoen heeft gekeken, heeft gemerkt dat Jamie-Lee het spel graag wint. En dat ze daar behoorlijk veel voor over heeft.

“Net als Laura en Maarten, met wie het trouwens supergoed klikt. We lachen veel af, maar zijn ook heel competitief. We nemen het echt wel serieus. En als team hebben we elk onze sterktes. Zo ken ik alle autostrades uit mijn hoofd.”

Six zit vaak in de auto en is constant onder de baan, daardoor had ze een streepje voor op de BV’s die uit hun handen moesten blijven. “Zelfs als ik naar de frituur rijd, zet ik nog altijd mijn Waze aan, ook al heb ik die baan al 1.000 keer gedaan. Ik wil het gewoon zien. En ik rijd ook supergraag. Mijn vader is autoverkoper. Ik ben opgegroeid tussen de wagens.”

Download onze app voor Android of iOS