.
Jan Kriekels
vrijdag 10 november 2023

Jan Kriekels: “Ik ben daar veel bekender dan hier”

Hij draait een mooie omzet

Dat Jan Kriekels weer gelukkig is in het leven, dat is duidelijk. De ondernemer vond opnieuw de liefde bij de 22 jaar jongere Barbara en de twee zijn zelfs verloofd. En een kind, dat sluit Jan niet uit.

“Ik heb al vier kinderen en Barbara heeft een zoontje. Los van mijn leeftijd is het misschien ook niet de tijd om kinderen op de wereld te zetten. Er hangt ons zoveel boven het hoofd. Ik heb afdelingen van Jaga in Oekraïne en Rusland en ken mijn werknemers daar heel goed. Als ik hoor hoe verschillend hun 'waarheid' van de onze is, die zij geserveerd krijgen door hun media, besef ik dat we in een gevaarlijke tijd leven.”, zegt hij in Dag Allemaal.

Jaga, het bedrijf van jan is de voorbije jaren uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf met afdelingen verspreid ove r35 landen. Hij draaide vorig jaar een omzet van maar liefst 50 miljoen euro.

“Ik ben in het buitenland veel bekender dan hier', zegt Jan. 'Negentig procent van onze producten gaat naar het buitenland, amper tien procent van onze bestellingen is voor Belgen. Typisch, een Belg koopt liever rommel uit China, buitenlanders komen van heinde en ver naar ons, omdat ze weten dat hier kwaliteit wordt gemaakt.”

Bio van Jan Kriekels

Meer Over:

Jan Kriekels