.
Jan Paternoster
dinsdag 25 oktober 2022

Jan Paternoster: “Ik heb daar toch aan moeten wennen”

Hij is één van de nieuwe coaches

Met Mathieu Terryn en Jan Paternoster heeft ‘The Voice Van Vlaanderen’ er twee nieuwe coaches bij. Door deze coaches toe te voegen aan het resterende team van coaches, vinden nu ook iets meer alternatieve artiesten hun weg naar de zangwedstrijd.

Dat iemand als Jan Paternoster in een programma als ‘The Voice’ zou terechtkomen, dat had niet meteen iemand zien aankomen. Ook Jan zelf niet.

“Maar dat is het mooie aan het leven, hé. Stel je voor dat je alles kon voorspellen. Dan zou het nogal een saaie boel zijn. Ik vind het heel leuk om te doen. Ook nu het op tv komt, vind ik het aangenaam om naar te kijken. Al heb ik eraan moeten wennen om mezelf te zien praten op tv”, geeft Jan toe in Humo.

Voordat Jan deelnam aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ was hij met zijn groep Black Box Revelation wel bekend in België, maar als individu hadden nog niet veel mensen van Jan Paternoster gehoord.

“De Slimste Mens’ is ondertussen voor mij al zeven jaar geleden. Op de opnames kun je dat zien aan de witheid van mijn kousen van Anderlecht. Toen ware die nog mooi wit. Ondertussen is dat al een stuk minder.”