.
News Image

Jan Schepens: “Ik controleer mijn kinderen uit praktische redenen”

Hij maakt gebruik van een trackingapp

Als ouders met opgroeiende kinderen slaat de schrik je wel eens om het hart wanneer je de krant openslaat of wanneer je naar het nieuws kijkt. Steeds vaker komen kinderen in de problemen of komen ze de foute mensen tegen. Je kind alleen ergens naartoe laten rijden met de fiets of de bus lijkt voor vele ouders een hele opgave te worden. Al zijn de meesten wel wat geruster wanneer ze via een trackingapp hun kinderen kunnen volgen.

“Wij hebben met z’n allen de life360- app op onze gsm’s geïnstalleerd. Maar we gebruiken die bijna nooit. Als ik die raadpleeg, is het om praktische redenen. Milla moet elke dag de tram, bus en trein nemen en dan durf ik weleens te kijken of ze goed is aangekomen op school”, bekent Jan Schepen in Tv Familie.

Maar Jan moet toegeven dat de kinderen hen ook wel eens durven te tracken. “Als ze zien dat ik in de supermarkt ben, bellen ze bijvoorbeeld als ik iets voor hen moet meenemen”, lacht hij. Een camera in zijn huis te installeren dat zal Jan nooit doen. “als je dat doet, heb je een ander probleem. Dan zit de communicatie tussen jezelf en de kinderen toch niet goed, denk ik.”

Bio van Jan Schepens

Meer Over:

Jan Schepens