.
Jan Smit
zaterdag 16 maart 2024

Jan Smit komt naar de Soeverein Lommel met ‘Het Beste van Jan Smit’

Extra show in Limburg.

Na een vliegende start met zijn theatertour 'Het Beste van Jan Smit' in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal en Kursaal Oostende in januari 2024, speelde Jan Smit vrijdagavond ook een tot de nok gevuld Trixxo Theater in Hasselt helemaal plat met deze exclusieve show voor Vlaanderen.

Voor de Limburgse fans die er niet bij konden zijn in Hasselt of zij die gewoon zin hebben in nog een rondje 'Het Beste van Jan Smit', heeft de sympathieke Volendammer erg goed nieuws. Het enorme succes van de show en de aanhoudende vraag naar tickets, deed Jan besluiten een extra show in Limburg aan zijn agenda toe te voegen. Op vrijdag 22 november 2024 brengt Jan Smit zijn grootste hits, bekendste meezingers en persoonlijke favorieten in de Soeverein in Lommel.

“Er was al langer vraag van de fans naar een tournee waarin ik alleen maar mijn bekendste en meest geliefde nummers breng", zegt Jan Smit. "Nu ik de gezegende leeftijd van 38 jaar bereikt heb, vind ik het er zelf ook wel tijd voor (lacht). Het publiek kan uit volle borst meezingen met liedjes zoals ‘Als De Nacht Verdwijnt’, ‘Vrienden Voor Het Leven’, 'Cupido', 'Laura' en ‘Als De Morgen is Gekomen’, maar ik speel ook mijn persoonlijke favorieten tijdens 'Het Beste van Jan Smit'.

Het is vrij uniek dat we dit exclusief in Vlaanderen doen en zelfs de setlijsten werden daarvoor aangepast. Bij jullie is ‘Hoeken van de Kamer’ bijvoorbeeld één van mijn populairste liedjes en dankzij de sociale media inmiddels razend populair bij de jeugd. Dat liedje hoort in Vlaanderen gewoon thuis op de setlijst van ‘Het Beste van Jan Smit’.

Bij de concerten in Antwerpen, Oostende en Hasselt ging het dak er telkens helemaal af. Ik ben dan ook heel blij dat ik in november 2024 nog een keertje mag terugkeren naar Limburg en 'Het Beste van Jan Smit' in de Soeverein in Lommel mag brengen", besluit Jan.

Tickets voor ‘Het Beste van Jan Smit’ op vrijdag 22 november 2024 in de Soeverein Lommel, kan je nu bestellen via www.ticketkopen.eu

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit