.
Jan Smit
zaterdag 28 mei 2022

Jan Smit opnieuw gastheer Muziekfeest op het Plein

Nederlands muziekfeest binnenkort in Waalwijk en Houten.

Het grootste muziekspektakel van Nederland, het Muziekfeest op het Plein, doet dit jaar Waalwijk (provincie Noord-Brabant) en Houten (provincie Utrecht) aan. In 2019 streek de muziekkaravaan, gepresenteerd door Jan Smit, ook al neer in Waalwijk, wat leidde tot een groot spektakel. Op dinsdag 14 juni staat de tent opnieuw op het Raadhuisplein met een keur aan Nederlandse artiesten, waaronder Mart Hoogkamer, Frans Bauer, Donnie, Corry Konings, Gerard Joling, Jannes, Django Wagner, John de Bever, Senna, Marlane, Jan Biggel en Frans Duijts. In Houten op maandag 27 juni treden onder anderen Tino Martin, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Pascal Redeker en Samantha Steenwijk op, waar de muziektent op Het Rond wordt geplaatst.

“Wij gaan met het Muziekfeest op het Plein elk jaar graag het land in. Dat doen we nu al ruim 17 jaar, van Groningen tot Middelburg en van Texel tot Maastricht. En waar we ook komen, we zien altijd dat muziek zorgt voor verbinding en een groot feest”, aldus Mister Muziekfeest Jan Smit. “De vrolijke, plezierige sfeer die we ervaren in Waalwijk en Houten is precies wat we nodig hebben voor het Muziekfeest op het Plein, een evenement voor iedereen”.

De opnames starten om 20 uur. Muziekfeest op het Plein wordt vanaf vrijdag 29 juli vier weken lang om 21.30u uitgezonden bij AVROTROS op NPO1.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jan Smit

Meer Over:

Jan Smit