.
News Image

Jan Van den Bossche uit Familie in ziekenhuis

Er staat de familie Van den Bossche één en ander te wachten.


Wat was dat allemaal tijdens de laatste aflevering van Familie van dit jaar? De makers van Familie zijn er weer maar eens in geslaagd om de spanning op te drijven en iets in ons zegt dat we nog één en ander gaan meemaken tussen nu en de mid-season-finale van volgende week vrijdag. Jan Van den Bossche in het ziekenhuis, Mathias die overspel bekende aan Véronique en Amélie die van plan is om het lijk van Guido Van den Bossche te laten opgraven, gelukkig 2018!



De toestand van Jan Van den Bossche is al langer zorgwekkend. Hij heeft al weken last van een stevige hoest en ondanks de druk van zijn dochter Leen, weigert hij om naar het ziekenhuis te gaan. Jan wil namelijk niet naar het ziekenhuis op de dag dat zijn café onder de hamer gaat. Door de scheiding van Linda moet het café namelijk verkocht worden en worden de gelden verdeeld onder hem en Linda. Jan heeft geen geld om het café te kopen maar hij kan op de hulp van de bomma rekenen. De bomma wil tot 500.000 euro gaan om het café te kopen voor haar zoon. Jan wil echter niet dat zijn moeder zover gaat maar de bomma zet haar wil door. Helaas is er een gegadigde die nog hoger gaat. De bomma krijgt financiële hulp van Peter en Mathias en kan uiteindelijk de verkoop bezegelen in het voordeel van Jan. Overmand door de emoties valt die flauw en moet die naar het ziekenhuis gebracht worden. Het beloven geen leuke feestdagen te worden bij de familie Van den Bossche.



Gaat het café van Jan dicht? En is Hanne zwanger? Er staan de komende dagen en weken zaken te gebeuren die héél verrassend zijn. Bekijk hier de nieuwe inhouden.