.
Jan Verheyen
woensdag 21 juni 2023

Jan Verheyen onthult: “Zo is het begonnen”

Hij had echter totaal geen indruk gemaakt

Heel wat toevalligheden typeren ons leven. En ook voor Jan Verheyen is dat niet anders. Een toevalligheid die voor hem uiteindelijk van groot belang bleek, was zijn aanwezigheid op een receptie in Berlijn waar zijn partner Lien ook was.

“Ik voor PolyGram (filmproductiemaatschappij), zij voor haar kortfilm ‘Charlotte’. Ik wist wie ze was en via-via regelde ik dat we samen konden gaan eten, maar ik gedroeg me die avond nogal cocky en dat had op haar geen indruk gemaakt”, bekent Jan aan Het Laatste Nieuws.

“Een paar maanden later begon ik mijn film ‘Team Spirit’ voor te bereiden en ik vroeg of ze me niet wilde helpen met castings. Zo is het begonnen. Met een kus, na zo’n dag, op de Gentse Feesten”, aldus Jan Verheyen.

Ondertussen zijn ze meer dan twintig jaar samen en heeft ze hem flink bijgeschaafd, zo vertelt Jan zelf.

“Ik ben milder geworden. Minder arrogant. Wat ik zo geweldig vind aan Lien, is dat ze een ongelofelijk positief ingesteld iemand is. Ze heeft geen greintje cynisme in zich, terwijl ikzelf dagelijks moet vechten om het cynisme niet te laten opborrelen”, onthult Jan aan Het Laatste Nieuws.

Bio van Jan Verheyen

Meer Over:

Jan Verheyen