.
Jana De Bosscher en Christiaan Graulus
donderdag 24 november 2022

Jana uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik was de camera’s even vergeten”

Ze was plots heel open

Trouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien en daarna op zes weken tijd proberen uitvissen of er relatiemateriaal inzit of niet, dat is het concept van ‘Blind Getrouwd’. Jana De Bosscher en Christiaan Graulus waagden zich aan het experiment, maar jammer genoeg niet met het gewenste resultaat.

Jana vond zes weken bijzonder kort om alles bij elkaar en van elkaar te kunnen ontdekken en had misschien graag wat meer tijd gehad.

“Het is jammer dat je dingen als werkuren en woonafstand niet samen in zes weken kan uitklaren. En door mijn negatieve uitspraken zijn we ook nog eens in een negatieve spiraal geraakt. En dan was er gebrek aan tijd om het weer recht te trekken”, zegt Jana in Dag Allemaal.

Jana heeft veel spijt van dingen die ze tegen Christiaan heeft gezegd en wil graag benadrukken dat ze samen ook veel mooie momenten hebben gehad. Momenten die eigenlijk de bovenhand hadden moeten nemen.

Iedereen herinnert zich nog de uitspraken van Jana over de bedprestaties van Christiaan. “Hoe kwam dat ook. Ik vertelde dat tijdens een sessie met onze seksuoloog, degene die ons ook had aangeraden om de volgende stap te zetten. Ik wou het aankaarten om tips te krijgen over hoe we ermee moesten omgaan, en was even de camera’s vergeten. Stom, maar het was een noodkreet van mij, een vraag om hulp om uit een mindere vibe te geraken.”