.
Hugo Siegal en Janine Bischops
zondag 22 januari 2023

Janine Bischops: “Ge moogt wenen, maar ook lachen!”

Ze is een grote steun voor Hugo

Toen Nicoly Josy in november kwam te overlijden was dat niet alleen een harde klap voor Hugo Sigal om te verwerken, ook voor hartsvriendin Janine Bischops kwam dat nieuws heel hard aan. Zij is de grote steun en toeverlaat van Hugo nu hij zonder Nicole verder moet.

Janine en Hugo spelen ook samen in ‘#LikeMe’, waar ze bovendien ook nog eens een koppel spelen. “Ik kende Hugo en Nicole al apart voor ze een koppel werden, en we zijn vrienden gebleven, meer dan vijftig jaar al”, begint ze in Dag Allemaal.

Janine weet dat ze een grote steun is voor Hugo, maar er zijn nog heel veel andere mensen die de man een hart onder de riem steken.

“Ook vrienden en familie steunen hem ontzettend hard. We hebben afgesproken dat ik hem elke dag bel. Al is het maar een minuutje. Soms is hij mij voor. We zijn al samen gaan eten, en dan lachen en wenen we. Ik heb gezegd: ‘Hugo ge moogt wenen bij mij zolang ge wilt, als we ook maar lachen.”

En gelukkig vond Hugo dat een goed idee. “Als wij niet meer zwanzen, dan is er iets’, zegt hij dan. We hebben dat altijd gedaan, ook met Nicole erbij.”

Download onze app voor Android of iOS