.
Janine Bischops
maandag 24 april 2023

Janine Bischops: “Ik hoop dat mensen mij zo gaan herinneren” 

Ze lacht graag en veel 

Janine Bischops heeft 2 dochters Ingrid en Karen. Zij hebben Janine op hun beurt weer 5 kleinkinderen geschonken en ondertussen ook 2 achterkleinkinderen. Maar ze was niet de grootmoeder die er altijd was voor haar kleinkinderen.

“Ik wilde altijd goed doen voor m’n kinderen, maar ik was natuurlijk een moeder die veel werkte. Ons ma pakte zowat alle taken van me over wat de kinderen betreft. Mama verzorgde m’n dochters nogal hoor. En Ingrid en Karen zijn op hun beurt fantastische moeders voor m’n kleinkinderen”, glundert Janine in Primo.

De actrice probeert altijd positief in het leven te staan en gaat al lachen door het leven. Ook als ze eventjes alleen is, probeert ze elke dag te lachen.

“Laatst liet ik een bord vallen. Ik had er spijt van, maar dan zeg ik tegen mezelf ‘stomme kut’ en begin ik te lachen. Thuis heb ik quotes opgehangen: ‘Lachen is gezond’, ‘Wie z’n lach verwaarloost, doodt z’n eigen hart’… Ik lach heel graag en veel, ook als ik alleen ben.”

Blijven lachen, met die mindset staat Janine in het leven. “En ik hoop dat de mensen mij later ook zo gaan herinneren: als de goedlachse vrouw die positief in het leven stond.”

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops