.
Janine Bischops in Familie
donderdag 20 oktober 2022

Janine Bischops trots: “Ik had nooit gedacht dat ze dat zou durven”

Ze deed het toch maar

Er viel bekend volk te spotten in’ The Voice Van Vlaanderen’, want niemand minder dan de kleindochter van Janine Bischops waagt haar kans. Janine is erg trots op haar kleindochter en ging met plezier mee naar de opnames.

Kaat Neefs, want zo heet Janine haar kleindochter, deed een fantastische auditie en het was niemand minder dan Mathieu Terryn die zich voor haar prachtige stem omdraaide.

“Dat moment was fantastisch”, glundert Janine nog na in Dag Allemaal. “Sinds juni vorig jaar zijn we ook buurvrouwen. Kaat zocht een kot in Antwerpen en ik heb haar voorgesteld om te komen wonen in het huisje naast mij – dat was mijn bureau vroeger. Supergezellig.”

Kaat heeft het in ieder geval van geen vreemden dat ze goed kan zingen. Janine kan haar plan trekken, maar vooral Kaats mama heeft een fantastische stem. En de achternaam van Kaat doet het misschien al vermoeden, maar ze is ook familie van Louis en Günther Neefs.

Toen Kaat vertelde dat ze zou meedoen aan ‘The Voice’ dacht Janine dat het om een grapje ging. “Ik had nooit gedacht dat ze dat zou durven. Maar toen ze opkwam… het was alsof ze dat al honderd jaar deed! Zo vol zelfvertrouwen!”