.
jasmijn Van Hoof in Familie - aflevering 6761
dinsdag 21 november 2023

Jasmijn Van Hoof maakt comeback: “Het was meer dan werk alleen”

De fans hebben haar gemist

Tot grote spijt van heel wat fans besloot Jasmijn Van Hoof in 2021 ‘Familie’ te verlaten. Ze had nood aan nieuwe dingen en ging de culinaire tour op. Maar het gemis naar het acteren is altijd in haar blijven sluimeren.

Dat besefte ze voor de allereerste keer op het feest van ’30 jaar Familie’ in de Lotto Arena. Wat had ze toen graag met de collega’s op het podium gestaan.

“Toen besefte ik voor het eerst dat 'Familie' voor mij veel meer was dan werk alleen. Ik voelde me verweesd en verlangde naar het warme, veilige nest van 'Familie'. Misschien had mijn vertrek destijds ook wel met mijn 30ste verjaardag te maken. Mijn generatie vindt het normaal om regelmatig eens van job te veranderen. Ik had nog nooit iets anders gedaan en was nieuwsgierig om iets nieuws uit te proberen”, geeft ze toe in Het Laatste Nieuws.

Na haar vertrek was haar agenda helemaal leeg en dat was niet volgens Van Hoof haar gewoonte. Ze houdt immers van niet te veel risico.

“Ik heb me nooit zorgen gemaakt en het is goed gekomen. Ook privé, want ik heb het gevoel dat mijn leven vandaag 180 graden gedraaid is. Toen bij 'Familie' vertrok, was ik nog single. Ik wilde graag gewoon wat meer thuis zijn en rust in mijn leven. Dat deed ook deugd na negen jaar voltijds acteren in een soap. Niet lang na mijn vertrek ben ik iemand tegengekomen die ik nog van vroeger kende en met wie het erg goed klikte. Zo goed, dat we ondertussen al meer dan twee jaar samen zijn. We hebben zelfs samen een huis in de Kempen gekocht. Alles is omgegooid, maar ik vind deze nieuwe stabiliteit in mijn leven wel fijn en voel me heel gelukkig.”

Download onze app voor Android of iOS