.
Jean Blaute
woensdag 16 november 2022

Jean Blaute krijgt pijnlijke boodschap: “Ik trof de helft van de inboedel aan”

En dat na een relatie van 17 jaar

Het huwelijksaanzoek tussen Jean Blaute en Linda is weinig romantisch te noemen. Zij vroeg het hem eventjes terloops, en dat op een moment waarop de twee nog geen koppel waren.

“Ik ben wel niet altijd een gemakkelijke mens geweest. Thuis ben ik een kluizenaar die zich afsluit. Ons beider drukke leven was ook niet bevorderlijk voor onze relatie, die verwaterde. En dan was er ontrouw, want ik viel voor de babysit”, bekent Jean in Dag Allemaal.

Linda verhuisde met hun dochter naar Brussel en dat was eventjes wennen voor Jean. Hij moest terug evenwicht vinden in zijn leven en dat is langzaamaan gegroeid.

“Mijn dochter is vandaag mijn grootste vertrouwelinge. Ik had meteen een andere relatie na de breuk met Linda. Met Hilde ben ik 17 jaar samen geweest en kregen we een zoon, Jens. Hij is nu een hele goeie muzikant.”

Maar ook zijn relatie met Hilde bleef niet duren en na 17 jaar stelde Hilde voor om uit elkaar te gaan. “Ik zat in Engeland voor het programma ‘De Bende Van Wim’. Plots kreeg ik van Hilde een fax waarin ze voorstelde om uit elkaar te gaan. Terug thuis trof ik nog de helft van de inboedel aan.”

Bio van Jean Blaute

Meer Over:

Jean Blaute