.
Jean-Marie Pfaff
maandag 14 juni 2021

Jean-Marie Pfaff zoekt de grootste fan van het Belgische elftal

“Tous ensemble! Tous ensemble!”

“Tous ensemble! Tous ensemble!” klinkt het sinds afgelopen weekend in elke Belgische woonkamer. Vrijdag werd het EK Voetbal 2021 officieel op gang getrapt. En dus is ook de Belgische voetbalgekte weer los gebarsten. Eén team. Een hele natie in fanmodus. Inclusief tricolore truitje, sjaal en toeter. Een duivelse sfeer die Kruidvat nu nog wat harder aanwakkert. De retailer gaat op zoek naar de allergrootste fan van het Belgische elftal. Maar die herken je niet alleen aan zijn outfit. Om de echte fans eruit te halen, schakelt Kruidvat dan ook de hulp in van een onvervalste kenner: Jean-Marie Pfaff. El Sympatico speurt Instagram, Facebook en TikTok af naar de trouwste supporters, waarop Kruidvat ze beloont met fantastische prijzen.

Dat het in 2020 werd uitgesteld, heeft de Belg mogelijks nog uitzinniger gemaakt over het EK voetbal. Groot of klein. Ouder of kind. Voetballiefhebber of niet. De tricolore wordt en masse bovengehaald, want het Belgische elftal is meer dan klaar voor het Europees Kampioenschap voetbal 2021. Er wordt gespeeld op het hele Europese continent, maar nergens anders wordt zo fanatiek gesupporterd dan in België. En dat enthousiasme is aanstekelijk. Vraag maar aan Kruidvat. De retailer gaat helemaal op in het duivelse sfeertje en supportert uit volle borst mee voor het Belgische elftal. Go Belgium!

Kruidvat voorziet de Belgische fans wederom – net als bij elk groot voetbalevent - van tricolore outfits en gadgets. Maar dit jaar stopt het merk echter niet bij de typische truitjes, pruiken en schmink in zwart, geel en rood. Kruidvat hitst de Belgische fans nog wat verder op. Via de #WijZijnFan wedstrijd op sociale media gaat het op zoek naar de aller-allergrootste fan van het Belgische elftal. Aanvoerder van de zoektocht? Niemand minder dan Jean-Marie Pfaff. Ooit aangemoedigd door duizenden fans, voormalige doelman van de Rode Duivels en zelf een rasechte fan van de Belgische nationale voetbalploeg. El Sympatico is dé man voor de opdracht. Hij haalt de echte fans er zo uit.

“Een echte fan staat achter zijn ploeg, zelfs als het minder gaat. Maar ook als het goed gaat, blijft een trouwe supporter altijd positief. Ook tegenover de concurrentie. Hij heeft respect voor de tegenstander, want ook dat team traint hard en wil winnen. Het spel, dat is heilig. Fair play boven alles. En ja, elke supporter is teleurgesteld als zijn team verliest. Dat mag ook. Het hoort erbij. Maar een echte fan blijft geloven in het kunnen van zijn eigen ploeg. Altijd. Hij gaat ervoor door het vuur.” – Jean-Marie Pfaff

Naast het selecteren van de beste supporters, geeft Pfaff online ook tips en tricks over hoe je – mét behulp van de duivelse gadgets van Kruidvat - de allergrootste fan kan worden. Daarvoor krijgt de nationale voetbaltrots hulp van dochter Kelly Pfaff en kleindochter Shania Gooris. Want supporteren voor het Belgische elftal, dat doet Jean-Marie het liefst samen met het hele gezin. Kelly en Shania inspireren de Belgische fans met make-up tutorials en warmen de massa op met een EK-dansroutine. Klaar voor het EK 2021? Als het aan de Pfaffs ligt: helemaal! Je kan al hun voetbalgekke uitspattingen volgen op de Kruidvat-blog.

Hoe werkt de #WijZijnFan wedstrijd van Kruidvat? Jong of oud, klein of groot, iedereen kan deelnemen.
Toon op social media hoe jij je klaarmaakt om te supporteren voor het Belgische elftal. Trek je tricolore outfit aan, schmink je, warm je stem op, … doe wat je moet doen om helemaal klaar te zijn voor de match, deel het op Instagram, Facebook of TikTok met de hashtag #WijZijnFan en tag @kruidvat.belgie. Elke week selecteert Jean-Marie Pfaff de grootste fans, waarop Kruidvat ze beloont met fantastische prijzen die je helemaal in de EK-sfeer brengen. Van een flatscreen-tv inclusief sportabonnement tot een EK-pakket vol supportersgadgets.

Bio van Jean-Marie Pfaff

Meer Over:

Jean-Marie Pfaff